Strešna okna

Strešna okna v leseni ali EKO PVC izvedbi, različnih dimenzij, namenjena uporabi v stanovanjskih in javnih objektih, so izdelana iz najkakovostnejših materialov (okvir iz skandinavskega bora iz obnovljivih gozdov – PEFC™ ali EKO PVC brez vsebnosti svinca, kaljeno zunanje steklo odlične izolativnosti...).

Primerna so za vgradnjo v strehe z naklonom med 15° in 90°, ne glede na tip kritine, ob uporabi ustrezne obrobe. Na vsa strešna okna Domix, vgrajena s strani pooblaščenih izvajalcev, ob uporabi ustreznega obrobnega seta, dajemo 10-letno garancijo.

 

Strešna okna Domix se ponašajo tudi s širokim izborom pripadajoče dodatne opreme (senčila, rolete, daljinsko upravljanje...)

 

 

NAKUP

Strešne line

Strešne line, namenjene osvetljevanju in prezračevanju funkcionalnih podstrešnih prostorov ter izhodu na streho, so odporne proti vremenskim vplivom, ena glavnih odlik strešne line Domix pa je njena enostavna in hitra montaža.

 

 

NAKUP

 

Podstrešne stopnice

© 2017 MIX, d.o.o., Ljubljana

 

 

Odpiralni časi prodajaln:

ponedeljek - petek: 7.00 - 17.00

sobota: 7.00 - 12.00

 

 

 

 

© 2017 MIX, d.o.o., Ljubljana

 

 

Odpiralni časi prodajaln:

ponedeljek - petek: 7.00 - 17.00

sobota: 7.00 - 12.00

 

 

 

 

Podstrešne stopnice

Zložljive podstrešne stopnice so namenjene dostopu do podstrešja. Glede na tip izvedbe so uporabne za prostore z minimalno višino 2 metra in maksimalno višino 3,5 metra. Stopnice na podstrešju ne zavzemajo dodatnega prostora.
Dvižni mehanizem s plinskimi vzmetmi omogoča idealno delovanje in izjemen komfort. Maksimalna obremenitev podstrešnih stopnic je 160 kg.

 

Podrobnejše informacije o izvedbah in dimenzijah stopnic Domix si lahko ogledate v prospektu.

 

NAKUP