O NAS

Pomagamo graditi in vzdrževati hitreje, bolje in ceneje. S posrednim zniževanjem stroškov investicij in vzdrževanja prispevamo k večji konkurenčnosti izvajalcev, ki dolgoročno doprinaša k dvigu standarda posameznikov in družbe kot celote.

 

Postati eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju specializirane oskrbe graditeljev in inštalaterjev s tehnološko dovršenimi, sodobnimi, kvalitetnimi in cenovno ugodnimi gradbenimi in instalacijskimi materiali.

V okviru lastne veleprodajne in maloprodajne dejavnosti postati prepoznaven kot zanesljiv ter dostopen partner vsem, ki se profesionalno ali priložnostno ukvarjajo z gradnjo, inštalacijami in vzdrževanjem objektov.

 

FILOZOFIJA

S popolno storitvijo dobave ustreznih materialov, celovitostjo ponudbe in zagotavljanjem strokovne svetovalske podpore na enem mestu, znižujemo stroške izvajalcev gradbenih in instalaterskih del. Zadovoljni kupci postajajo dolgoročni partnerji.

 

VREDNOTE

  • STROKOVNOST – dobro poznamo proizvode, ki jih prodajamo, kot tudi možnosti njihove učinkovite uporabe
  • RACIONALNOST – visoka kakovost po sprejemljivih cenah
  • ODZIVNOST – široka zaloga izdelkov omogoča hitro dobavo
  • PRILAGODLJIVOST – dostava kupljenega materiala ob dogovorjenem času na dogovorjeno lokacijo
  • DOSTOPNOST – cenovna, geografska, možnost spletnega nakupa

 

ZGODOVINA

 

 

 

 

 

 

© 2017 MIX, d.o.o., Ljubljana

 

 

Odpiralni časi prodajaln:

ponedeljek - petek: 7.00 - 17.00

sobota: 7.00 - 12.00

 

© 2017 MIX, d.o.o., Ljubljana

 

 

Odpiralni časi prodajaln:

ponedeljek - petek: 7.00 - 17.00

sobota: 7.00 - 12.00

 

ZGODOVINA

Ustanovitev podjetja. Širitev proizvodne dejavnosti na trgovanje z gradbenimi in instlacijskimi materiali. Širitev veleprodaje in maloprodaje na ljubljansko področje.

 

Nakup Iskrinih prostorov v Stegnah 15, v Ljubljani in odprtje trgovskega centra, kjer smo na 5.000 kvadratnih metrih prodajnih in skladiščnih površin, kupcem ponujali preko 40.000 različnih artiklov s področja gradnje, instalacij in vzdrževanja

 

Selitev uprave in sedeža družbe iz Ponikev v Ljubljano.

 

Izgradnja in odprtje 4.000 kvadratnih metrov velikega prodajnega centra v Velenju.

 

Nenehna širitev specializirane ponudbe, rast poslovanja in števila zaposlenih, kot tudi razvoj trga in novih tržnih poti, je botrovala odločitvi o posodobitvi celostne grafične podobe in uvedbi internetnega trgovanja, vse z namenom še boljše prepoznavnosti in večje dostopnosti relevantnim javnostim.

 

Danes je MIX profesionalni javnosti dobro poznan kot zanesljiv dobavitelj kakovostnega gradbenega, instalacijskega materiala, orodja in pribora po ugodnih cenah. Naše prednosti temeljijo na širokem spektru ponudbe, zadostnih zalogah, hitrih dobavnih rokih, strokovnosti in odzivnosti.

S svojim aktivnim delovanjem in skozi čas preverjeno, kupcu prijazno poslovno strategijo, prodiramo tudi na trg individualnih, priložnostnih kupcev.

 

Na treh prodajnih točkah skupne površine 12.000 kvadratnih metrov je našim kupcem v tem trenutku na voljo preko 50.000 izbranih artiklov. Del naše celovite ponudbe, ki ga v okviru svoje veleprodaje pokrivamo kot zastopniki, uvozniki ali distributerji pa je na voljo tudi na prodajnih mestih drugih trgovskih sistemov.Izvažamo na Hrvaško, v Nemčijo, Francijo in Italijo.

 

Tako izvajalce kot priložnostne kupce nenehno seznanjamo z novostmi na tržišču. Specifične novosti v okviru programa zastopstev pa profesionalni javnosti predstavljamo na posebej v ta namen organiziranih strokovno-izobraževalnih srečanjih in predavanjih. Redno smo prisotni na vseh pomembnejših sejmih: marca na sejmu DOM v Ljubljani, junija Primorski sejem, septembra na sejmu MOS v Celju in oktobra na kmetijskem sejmu v Komendi.